Navigation Menu+

Geiten’bakkaas

Deze milde kaas is zeer geschikt om te bakken of grillen, de luchtige structuur en vorm van de kaas blijft namelijk behouden. Een minuutje in de pan, kruiden, en je hebt een milde vleesvervanger. Ook koud in salades is hij zeer lekker, en kan hij vergeleken worden met fêta. Deze kaas is ook een aanrader voor wie de intense smaak van geitenkaas niet lust. Deze kaas is bovendien gestremd met plantaardig stremsel, en niet met dierlijk stremsel. Je kent dit type voornamelijk onder de koevariant ‘haloumi’, maar met onze eigen receptuur en kwalitatieve melk tillen we deze kaas naar een smaakvoller niveau.

Ingrediënten: Gepasteuriseerde geitenmelk van Koolmees, plantaardig natuurlijk stremsel
Bio gecertificeerd BE-BIO-02

Halfvaste geitenkaas

Ook interesse in onze andere geitenproducten?

biolabel   logo_west_vlaams