Navigation Menu+

Lamsvlees

Nu verkrijgbaar!
Pakket met 5kg lamsvlees: €89,00
Diepgevroren en vacuüm verpakt in porties voor ongeveer 2 personen
Variërende samenstelling: gigot (bout), lamsschouder, lamsribben, ragout met of zonder been, lamskotelet enz.

 

Een pakket bestellen, of zelf een eigen pakket samenstellen (lam, rund en/of varken)

Untitled-1

Koolmees is actief betrokken bij de coördinatie van natuurbeheer in Oost- en West-Vlaanderen. Enkele kuddes schapen van in totaal zo’n 500 dieren grazen voornamelijk in de grote regio rond Gent. De schapen zijn voornamelijk eigendom van biobedrijf “De zwaluw”, maar het opvolgen van de projecten en kuddes gebeurt in het gezamelijk project: “vzw De grazer”. Deze vzw stuurt herders aan, legt contacten met opdrachtgevers, steden en gemeenten en overheden en maakt hierdoor natuurbeheer met vee mogelijk in verstedelijkte gebieden in Vlaanderen. De landbouwers die samenwerken met vzw De grazer kunnen op deze manier lamsvlees van zeer goede kwaliteit aanbieden.

 

logo klein

Meer info: www.vzwdegrazer.be