Navigation Menu+

Koolmees’vlees

Het vlees is afkomstig van onze kleine groep varkens, de lammeren uit de natuurgebieden van vzw De grazer, en het rundsvlees van De zwaluw. Na een voldoende lang en een kwalitatief leven worden de dieren versneden door onze slager. Direct na verwerking wordt het vlees vacuüm verpakt, diepgevroren en kan je he top bestelling afhalen in Brugge of Ichtegem. Je kan ons vlees ook los verkrijgen in Boer Bas in Brugge (www.boerbas.be) Omdat het vlees direct diepgevroren wordt, krijgen bacterieën geen kans om het vlees te besmetten, en hoeven we vlees dat niet binnen de 2 dagen verkocht is nooit in de vuilnisbak te gooien zoals in de supermarkt.

Op zoek naar verantwoord vlees voor een feest, evenement… Stuur tijdig een mailtje naar jens@koolmees.be, dan bespreken we de mogelijkheden en prijs op uw maat.