Navigation Menu+

Rundsvlees

Steeds verkrijgbaar!
Pakket met 9kg rundsvlees: €120,50 (13,40/kg)
Diepgevroren en vacuüm verpakt in porties voor ongeveer 2 personen
Variërende samenstelling: Biefstuk, hamburger, gehakt, entrecôte, gepelde biefstuk, àmericain, stoofvlees, rosbief, schenkel enz.

 

Een pakket bestellen, of zelf een eigen pakket samenstellen (lam, rund en/of varken)

Untitled-1

Het rundsvlees van de Zwaluw is afkomstig van een selectie jonge stieren. De Zwaluw heeft zo’n 60 melkkoeien, waarvan de melk verwerkt wordt tot biozuivel. De stiertjes die er geboren worden blijven op het bedrijf, en groeien er op in groepjes van dezelfde leeftijd. De kalfjes zuigen 3 maanden aan de uier van hun moeder, en later pleegmoeder. Jonger dan een jaar grazen ze op mooie dagen buiten, nadien blijven ze uit veiligheidsoverwegingen voornamelijk binnen in ruime open ingestrooide stallen. Met onder andere kaaswei worden ze duurzaam gevoed, maar het menu bestaat voornamelijk uit gras-klaver aangevuld met biogranen.