Navigation Menu+

Veldcontainer

In onze veldcontainer is iedere klant welkom die op zoek is naar eerlijke producten, recht van bij de boer. In de eerste plaats is de veldcontainer dé plaats waar zelfoogstleden een overzicht krijgen van de te oogsten groenten. Onze andere producten (fruit en zuivel) kan je hier ook kopen. Elke dag, 7 op 7 ben je welkom, van 10uur tot zonsondergang. Ons zelfbedieningsysteem berust op sociale controle, wederzijds vertrouwen en het eenvoudige principe ‘eerlijk duurt het langst’. Kleingeld meebrengen is wel aangewezen.

Wij vertrouwen er op dat onze klanten ons beperkt productenaanbod respecteren. Dat er daarvoor een eerlijke prijs voor betaald moet worden staat vast. Wie werkt 7 dagen op 7, 365 dagen aan een stuk, zonder hiervoor een correct loon te ontvangen? Wenst u bediening, meestal zijn we in de buurt, en helpen we u verder na een druk op de bel. We kiezen voor deze werkwijze omdat we ons hierdoor ten volle kunnen concentreren op het vele veld- en veewerk.

Ons bedrijf is kleinschalig en eigen productie, wat wil zeggen dat we niet zoals de supermarkt jaarrond onveranderlijke gevulde rekken hebben. Seizoenen, dieren en planten kunnen we niet dwingen, waardoor ook ons aanbod niet steevast gelijk is. In bepaalde periodes is er minder geitenmelk, en bijgevolg ook minder zuivelproducten om iedereen te bedienen. Meer geiten houden zou dit probleem oplossen, maar een nog grotere overvloed in voedzame periodes tot gevolg. En zo gaat dit met al onze producten.

Torhoutbaan 125 – Ichtegem
Open van 10u00-zonsondergang
Seizoensfruit, eieren, zuivel ea.